گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد
سرخط خبرها

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی: اگر جایگاه مجلس در کشور حفظ شود، قطعاً اتفاقات خوبی می‌افتد

  • کد خبر: ۳۰۲۸۵۶
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۲
رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی: اگر جایگاه مجلس در کشور حفظ شود، قطعاً اتفاقات خوبی می‌افتد
رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه اگر جایگاه مجلس در کشور حفظ شود قطعاً اتفاقات خوبی در کشور می‌افتد، گفت: اگر قوانین به‌درستی اجرا شوند، قطعاً هیچ‌یک از مشکلاتی را که الان جامعه ما با آن‌ها درگیر است، نخواهیم داشت.

محسن زنگنه در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، با گرامیداشت روز مجلس اظهار کرد: مردم در نظام جمهوری اسلامی، اصل هستند و نمایندگان مجلس که نمایندگی مردم را به دوش دارند، مسئولیت مجلس را زیاد می‌کند.

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر قوانین به‌درستی اجرا شوند، قطعاً هیچ‌یک از مشکلاتی را که الان جامعه ما با آن‌ها درگیر است، نخواهیم داشت. نمایندگان به عنوان افرادی که وضع‌کننده قانون هستند، قطعاً هرچه به نوع قانون‌گذاری از منظر متابعت با نیاز‌ها و شرایط کشور و نیز به متابعت از مشی رهبری در سیاست‌های کلان قانون‌گذاری توجه داشته باشند، نقش مؤثرتری می‌توانند در قوانین ایفا کنند.

وی با بیان اینکه قوانین خوبی داریم منتها مشکل در عدم اجرای قوانین است، افزود: اگر قوانین به‌درستی اجرا شوند، قطعاً هیچ‌یک از مشکلاتی را که الان جامعه ما با آن‌ها درگیر است، نخواهیم داشت. قوانین خوبی داریم، مشکلی که هست عدم اجرای قانون است؛ لذا اصلی‌ترین مطالبه ما اجرای صحیح قانون در حوزه‌های مختلف است.

زنگنه گفت: اگر امروز با مشکل ناترازی انرژی و تورم روبه‌رو هستیم، فقط به‌خاطر اجرانشدن قانون است؛ لذا صرفاً تدوین قانون‌، راه‌حل مشکلات نیست؛ بلکه نمایندگان باید مطالبه اجرای دقیق قانون را نیز سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی افزود: اگر جایگاه مجلس در کشور حفظ شود، قطعاً اتفاقات خوبی در کشور می‌افتد. بر اساس قانون اساسی، شأن قانون‌گذاری منحصر به مجلس است، اما آنچه متأسفانه امروز شاهدش هستیم، آن است که این وظیفه به دستگاه‌های موازی منتقل شده است؛ یعنی انواع شورا‌های عالی، عملاً به‌جای مجلس، قانون‌گذاری می‌کنند. مثلاً جلسه سران قوا که بعضاً به قانون‌گذاری ورود کرده، اصلاح بودجه کرده و ایجاد هزینه می‌کنند و مدیریت منابع انجام می‌دهند یا مثلاً مجموعه‌هایی در داخل وزارت‌خانه‌ها که بعضاً به قانون‌گذاری ورود می‌کنند.

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر جایگاه مجلس را در قانون‌گذاری سست کنیم، باوجود اینکه ممکن است ایرادات و اشکالاتی هم در نظام قانون‌گذاری وجود داشته باشد، دیگر قانون ارزش و جایگاه خود را ندارد.

زنگنه بیان کرد: متأسفانه امروزه دولت‌ها ترجیح می‌دهند مسائل را در شورا‌ها و مجموعه‌ها، موازی مجلس پیش ببرند؛ لذا باید شأن قانون‌گذاری را برای مجلس حفظ کنیم؛ البته از یک طرف هم این انتظار از نمایندگان مردم است که قوانین را جامع، به‌روز، متقن و متناسب با ظرفیت‌های کشور تدوین کنند و از تصویب قوانینی که دولت نمی‌تواند آن‌ها را اجرا کند، بپرهیزند.

وی افزود: مجلس هم قطعاً باید چابک باشد تا بتواند نیاز‌های دولت را در اسرع وقت پاسخ دهد که دولت نخواهد به حوزه‌های موازی قانون‌گذاری ورود پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->